Bel 085 051 6823 (Ma-Vr: 8.30 – 17.30)

Afspraakformulier

Heb je een vraag over de Piekerpoli?

Gebruik dan het contactformulier. Of gebruik het onderstaande formulier om gelijk en gemakkelijk een intake in te plannen. Je ziet meteen wanneer de therapeut van jouw keuze beschikbaar is. Wil je liever even telefonisch overleggen? Je kunt ook bellen met 085 051 6823 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17:30 uur). Misschien staat je ideale tijdstip niet in het online afspraken formulier. De agenda’s veranderen voortdurend; er worden nieuwe afspraken gemaakt of bestaande afspraken worden gewijzigd. Als je belt, dan onderzoeken we de mogelijkheden en we laten het je snel weten.

Wij kennen geen wachtlijsten

Onze psychologen en therapeuten werken niet met wachtlijsten. Wel hebben ze regelmatig een volle agenda. In de reguliere GGZ is het nodig om een verwijzing van je huisarts te hebben. Daarnaast zit er regelmatig een periode (wachttijd) tussen de intake en de behandeling. Onze therapeuten starten direct met de behandeling.

Hoe werkt het online afspraken formulier?

Wij vragen enkel de gegevens die nodig zijn om de afspraak in te plannen: naam, e-mail adres en telefoonnummer. Je gegevens worden uitsluitend voor dit doel gebruikt. Let er vooral op dat je de afspraak bevestigt met de blauwe knop in de afspraken module. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan is er ergens iets mis gegaan. Probeer het nog een keer of neem telefonisch contact op 085 051 6823, (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17:30 uur).

Afspraak annuleren

Kosteloos annuleren is eenvoudig vanuit de e-mail die je als afspraakbevestiging ontvangt. Doe dit minimaal 3 dagen van tevoren. Dan heeft de therapeut nog de mogelijkheid om een andere cliënt op dat tijdstip in te plannen. Bij twijfel kun je toch alvast je plek reserveren. Zeker als je nooit eerder in therapie bent geweest, is het best een grote stap.