Bel 085 051 6823 (ma-vr 8.00-17.00)

Afspraakformulier

Loop je ergens vast of ben je nu ongelukkig? Aarzel niet om een afspraak te maken. Een Piekerpoli therapeut helpt je graag om weer in balans te komen. Bij de Piekerpoli geloven we in persoonlijk contact. Je bent voor ons geen nummer, maar een individu. Je klachten zijn voor onze therapeuten herkenbaar, maar jij als persoon bent uniek. Piekeren? Blijf er niet mee zitten!

Er zijn Piekerpoli’s in Zuid-Holland (Alphen aan den Rijn, Den Haag, Leiden en Zoetermeer), Noord-Holland (Amsterdam en Haarlem) en Utrecht (Houten). Gebruik het onderstaande formulier om een afspraak voor een intake te plannen. Via de online agenda kun je precies zien wanneer de verschillende therapeuten plek hebben en je kunt direct online een afspraak maken. Zodra wij je informatie ontvangen, nemen we contact met je op. Op de pagina ‘Werkwijze‘ kun je meer lezen over hoe we precies te werk gaan. Consults bij de Piekerpoli worden deels vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Vraag dit na bij je verzekering en bekijk of een behandeltraject binnen je financiële mogelijkheden valt. Bekijk meer informatie over onze tarieven.

Heb je een vraag over de Piekerpoli?

Gebruik dan het contactformulier. Of gebruik het onderstaande formulier om gelijk en gemakkelijk een intake in te plannen. Je ziet meteen wanneer de therapeut van jouw keuze beschikbaar is. Wil je liever even telefonisch overleggen? Je kunt tijdens kantoortijden ook bellen met 085 051 6823. Misschien staat je ideale tijdstip niet in het online afspraken formulier. De agenda’s veranderen voortdurend; er worden nieuwe afspraken gemaakt of bestaande afspraken worden gewijzigd. Als je belt, dan onderzoeken we de mogelijkheden en we laten het je snel weten.

Wij kennen geen wachtlijsten

Onze psychologen en therapeuten werken niet met wachtlijsten. Wel hebben ze regelmatig een volle agenda. In de reguliere GGZ is het nodig om een verwijzing van je huisarts te hebben. Daarnaast zit er regelmatig een periode (wachttijd) tussen de intake en de behandeling. Onze therapeuten starten direct met de behandeling.

Hoe werkt het online afspraken formulier?

Wij vragen enkel de gegevens die nodig zijn om de afspraak in te plannen: naam, e-mail adres en telefoonnummer. Je gegevens worden uitsluitend voor dit doel gebruikt. Let er vooral op dat je de afspraak bevestigt met de blauwe knop in de afspraken module. Heb je geen bevestiging ontvangen, dan is er ergens iets mis gegaan. Probeer het nog een keer of neem telefonisch contact op 085 051 6823.

Afspraak annuleren

Kosteloos annuleren is eenvoudig vanuit de e-mail die je als afspraakbevestiging ontvangt. Doe dit minimaal 3 dagen van tevoren. Dan heeft de therapeut nog de mogelijkheid om een andere cliënt op dat tijdstip in te plannen. Bij twijfel kun je toch alvast je plek reserveren. Zeker als je nooit eerder in therapie bent geweest, is het best een grote stap.

SHARE ON