Bel 085 051 6823 (Ma-Vr: 8.30 – 17.30)

Anti Pieker Cursus

Doe de gratis Anti Pieker Cursus

Marleen Derks schreef in 2015 het boek Nooit meer piekeren. Het boek staat vol met praktische informatie, ervaringsverhalen en oefeningen. Daarbij is het heel vlot geschreven waardoor het voor iedereen goed leesbaar is. Piekeren is een hardnekkige activiteit; de meeste piekeraars zijn er zeer bedreven in om doelloos gedachten te volgen. Om te stoppen met piekeren is het nodig om te oefenen met doelgericht denken. Dit vergt training.

Naast het boek bestaat er de website nooitmeerpiekeren.nl om lezers te helpen met de oefeningen. Hier kun je gratis werkbladen downloaden en daarmee de oefeningen van het boek uitwerken. In 2016 plaatste Marleen visualisatie oefeningen op YouTube om lezers te helpen ontspannen en focussen. De video’s van de Anti Pieker Cursus verschenen in 2018 op YouTube. Hierin praat Marleen de deelnemers door de oefeningen heen, met uitleg en instructies bij de werkbladen.

Via e-learning platform Onlinepoli.nl

Om het je nog makkelijker te maken heeft Marleen alles samengevoegd in één online pakket. Je registreert je met je e-mailadres op de Onlinepoli https://onlinepoli.nl/courses/anti-pieker-cursus/ en je kiest de Anti Pieker Cursus. In deze digitale omgeving staan de lessen overzichtelijk geordend online. Binnen elke les kun je eenvoudig de cursus bekijken, de bijbehorende visualisatie zien en de relevante werkbladen downloaden.

Jouw gegevens, jouw privacy

Om je privacy te waarborgen kun je geen gevoelige informatie invoeren. Alles wat je in deze cursus voor jezelf uitwerkt doe je op papier of in een word-document op je eigen computer. Het e-mail adres waarmee je je registreert in Onlinepoli.nl blijft intern. Je e-mail adres wordt niet verkocht of voor andere doeleinden gebruikt. Als een account 12 maanden inactief is, verwijderen wij je gegevens.

Hoe het werkt

Het werkt heel simpel. Na je registratie ben je meteen ingelogd. In de Anti Pieker Cursus zijn de oefeningen gelijk aan de hoofdstukken van het boek Nooit meer piekeren ingedeeld. Je gaat naar de oefening die je wilt doen en op één pagina zie je 2 video’s en 1 of meer download buttons voor de werkbladen. Zodra je de les hebt gedaan, markeer je deze als voltooid. Bij je volgende oefenmoment zie je exact waar je gebleven bent, nadat je weer hebt ingelogd.

Bekijk hier de start instructie.

Liever een steuntje in de rug

Als je je gedisciplineerd door de lessen heen hebt gewerkt, heb je al een flinke stap gezet. Snelle studenten doen één les per week. Dan ben je met 21 lessen vier tot vijf maanden bezig. Mocht je dan nog steeds piekeren, dan kun je alsnog bij een Piekerpoli therapeut een afspraak maken. Alle therapeuten kennen het boek en de KEUZE methode. Jouw geïnvesteerde energie gaat sowieso resultaat opleveren. Wanneer dit resultaat toch nog niet naar wens is, kan een gespecialiseerde therapeut je helpen bij je laatste stappen.