Bel 085 051 6823 (ma-vr 8.00-17.00)

Workshop piekeren voor bedrijven

Marleen Derks geeft een workshop voor leden van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC)

Visie, actie en meer ‘flow’ in je leven in plaats van zinloos piekeren

Is het je opgevallen dat je op de mooiste momenten in je leven vrij was van gedachten, zorgen, tijd, deadlines, plannen en spijt? De beste ervaringen van ons leven beleven wij in een staat van ‘Flow’. Dit is een staat van opperste concentratie, alles valt samen, je vergeet de tijd en het gaat als vanzelf. Een staat van ‘Flow’ is vergelijkbaar met wat de atleet beleeft die moeiteloos als eerste over de finish gaat. Of de chirurg die geconcentreerd en tegelijkertijd ontspannen een operatie verricht. Flow is het optimaal beleven van het moment, alles valt samen, alles klopt. Het is een ‘zijnstoestand’ waarin we positiviteit, creativiteit, geluk en genot ervaren en waarbij we moeiteloos presteren.

Hoe creëren we meer ‘flow’ in ons leven?

Marleen Derks ontwikkelde als psycholoog, maar ook als ooit notoire piekeraar, de KEUZE-methode om van het piekeren af te komen. Tijdens deze workshop gaat ze een stapje verder, namelijk niet alleen hoe het piekeren te stoppen maar ook hoe je meer ‘flow’ in je leven kunt brengen.

Marleen neemt je mee op het volgende traject, waarbij deze workshop natuurlijk kan worden aangepast en worden geïntegreerd, al naar gelang:

1. Visie

Dit is de kern. Je leert jezelf opnieuw uit te vinden, naar binnen te kijken, wat wil je nu écht in het leven en welke richting wil je op? Tijdens de workshop maak je een concreet plan.

2. Passie

Hier gaat het om ‘gerichte energie’, je kracht, je brandstof. Tijdens de workshop doen we een ervaringsoefening

3. Actie

De staat van ‘flow’ bereiken door te doen wat je graag doet en waar je goed in bent. Ieder gaat naar huis met een concreet plan en de eerste stap is gezet!

Deze workshop voor jouw bedrijf

Heb je interesse in deze workshop voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen de workshop op maat maken, aangepast aan jullie wensen. Zo sluit deze interactieve workshop perfect aan bij jullie trainingsdoelstelling.

SHARE ON