Bel 085 051 6823 (Ma-Vr: 8.30 – 17.30)

Piekerpoli therapeuten

Bert Bavelaar

PIEKERPOLI ALPHEN A/D RIJN

Ik vind het belangrijk om met mijn cliënten een band op te bouwen. Met andere woorden, pas als het vertrouwen er is, kunnen we aan de slag.

Renate Janssen

PIEKERPOLI AMERSFOORT

Mensen in hun kwetsbaarheid en kracht zijn buitengewoon boeiend en inspirerend. Het geeft me veel voldoening hen te kunnen ondersteunen op hun levenspad, vooral door te helpen bij het opruimen van oud zeer.

Francine Wong Loi Sing-Witz

PIEKERPOLI AMSTERDAM

Ik ben nieuwsgierig naar je drijfveren. Wat maakt dat je bent wie je bent?

Marleen Derks

PIEKERPOLI APELDOORN

Het valt cliënten vaak snel op dat ik heel dichtbij ze kan komen. Dat ze makkelijk hun verhaal kunnen vertellen en zich goed begrepen voelen.

Susanne de Jong

PIEKERPOLI DEN-HAAG

Ik ervaar het als een voorrecht om in belangrijke momenten van je leven zo ‘dichtbij’ een stukje te mogen meelopen zodat je daarna met meer vertrouwen en ‘zin’ zelf verder kan.

Linda Dunne

PIEKERPOLI HAARLEM

Ik krijg er energie van als ik cliënten boven zichzelf zie uitstijgen. Wauw, er is iets gebeurd wat eerder niet mogelijk leek.

Petra van der Graaf

PIEKERPOLI HOUTEN

Ik geloof in de kracht van mensen. Mijn drijfveer is om mensen te helpen zichzelf te helpen.

Sabine van der Hulst

PIEKERPOLI LEIDEN

Ik krijg er energie van om mensen die vastlopen te helpen hun eigen kwaliteiten te laten (her)ontdekken en samen te kijken naar mogelijkheden om hun ontwikkeling verder vorm te geven.

Chantal Stegink

PIEKERPOLI MEPPEL

Ik geloof dat alles wat je nodig hebt om verder te komen in dit leven al in je zit. Mijn kracht is jou dat te helpen ontdekken als je het even niet kan vinden in jezelf.

Heidi van der Ree

PIEKERPOLI SOEST

Ik word heel bij van het begeleiden van mensen zodat ze een zo groot mogelijk gevoel van vrijheid van handelen ervaren.

Judith Meindert

PIEKERPOLI TILBURG

Mijn drijfveer is dat ik mensen wil begrijpen. Ik heb een intrinsieke motivatie om te begrijpen waarom mensen tegen moeilijkheden aanlopen en ook, hier samen met elkaar tot een oplossing te komen.

Anja de Leeuw

PIEKERPOLI WASSENAAR

Lijden verlichten, vergroten bewustzijn, kwaliteiten versterken en bijdragen aan meer geluk; dit zijn de thema’s in mijn werk als coach. Ik help je de essentie tastbaar te maken, zodat je het kunt ‘vastpakken’ en veranderen.

Denise Lemaire

PIEKERPOLI ZOETERMEER

Gezien, gehoord en begrepen worden zijn de belangrijkste uitgangspunten in mijn begeleiding.